Och så var det designen...

Den vi har nu kanske inte är så mycket att hurra för, men det är på g med en ny! Håll ut.

Tack Pelle för att du hjälper oss med designen!

Sara


Vi siktar högt

Jag vet inte om vi har berättat det, men ni kanske  förstår själva att eftersom vi har en blogg så vill vi ha ut något med det. Och det vi vill ha ut är självklart många läsare för att på så sätt få fler människor till vår konsert! Ni vet alla de stora bloggarna; kissie, blondinbella och kenza? Vi tänker försöka få tag på de och be dem promota vår blogg och vår idé lite på sina bloggar, för att nå ut till flera. Smart va?

Och vet ni vad, jag har redan börjat... Vi får hoppas på att de ser projektet från vår synvinkel och tycker att det är en lika bra idé som oss!

Sara


Första projektlektionen!

Det har redan hänt grejer ska ni veta! 
Vi hade våran första projektlektion idag och det var dags att sätta igång på allvar. Kontakter är ju som alla vet till väldigt stor hjälp och i såna här arbeten kan det ju verkligen vara bra att ha.
Min mamma berättade att hon kände en kvinna som vi skulle kunna prata med som arbetade som präst. Tydligen skulle hon var rätt person att vända sig till om man vill få information om Norrtäljes hemlösa. Så vi skickade iväg ett mail där vi förklarade vad vi arbetade med och undrade om hon var intresserad av att träffa oss och besvara några frågor vi har.
Senare på dagen fick vi svar och nu har vi ett möte inbokat med henne om en vecka!
Det känns grymt härligt att vi har kommit igång utan vidare problem. Det ska verkligen bli kul att arbeta med det här! Mer information kommer så fort det finns något att rapportera :)

Emelie.

 


Välkommen till vår nya blogg!

Vi som kommer skriva i den här bloggen heter Sara, Simon och Emelie. Vi går tredje året på Rodengymnasiet i Norrtälje (5 mil från Stockholm) och har precis börjat med projektarbetet! Vi har en grymt bra idé och vi kommer använda den här bloggen till att skriva om vad som händer på vår väg upp till toppen (förhoppningsvis)! Vad ska vi göra då, kanske ni är lite sugna på att veta? Jo, vi har tänkt att göra en välgörenhetskonsert med namnet cause of music (så nu kanske ni förstår bättre varför bloggen heter som den gör) för de hemlösa i Norrtälje. Vi tyckte att det kunde vara en bra och rolig idé att blogga ut vad vi håller på med istället för att bara skriva och skicka in till lärarna, dels för att vi vill att ni alla ska få veta vad vi gör och dels för att nå ut till fler personer och förhoppningsvis få fler att vilja komma till vår konsert i vår!

Vi hörs!

Sara, Emelie och Simon

RSS 2.0