Möte med Annika

Hejsan!
Ja, som vi nämnt i tidigare inlägg hade vi ett möte med en viss diakon vid namn Annika. Hon var jättetrevlig och gillade verkligen våran idé! Det vi först och främst ville få svar på var vad vi skulle kunna använda pengarna till. Hur vi skulle kunna hjälpa de hemlösa på bästa sätt som möjligt liksom. Hon tipsade oss om ett ställe i Norrtälje som drivs av ett par människor som har ett "fik" där de hemlösa kan köpa kaffe och bulle för en femma. Där kan de sitta och snacka och umgås. Annika känner han som har hand om stället och tyckte att vi skulle ta kontakt med honom. De är i konstant behov av pengar för att kunna ha kvar stället och hon trodde att våran idé skulle kunna vara till stor hjälp för dem.
Hon erbjöd sig till och med att ringa honom på stört och berätta om våran idé och berätta att vi tänkte kontakta honom.
När hon kom tillbaka några minuter senare berättade hon att han hade gillat vår projektidé och ville träffa oss genast!

10 minuter senare skakade vi hand med Ingvar som var helcool :P Han berättade om vad de arbetar med på Hemvägen som de kallar det och att de var intresserade av att få hjälp av oss på ett eller annat sätt.
Vi förklarade vad vårat projekt innebär och vad vi har för ideér och han gav oss några förslag på vad vi skulle kunna hjälpa till med. Än har vi inte kommit fram till något exakt, men vi ska träffa han på Hemvägen på tisdag och prata mer. Det ska bli spännande för vi ska prata med några av de hemlösa om vi får tillfälle.

Mer uppdatering blir det!
Byebye /Emelie.

PS. Har ni sett våran nya grymt snygga design av Pelle?! DS.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0